Go to Top

Robòtica

Vivim WhatsApp Image 2017-02-09 at 12.24.59en una societat altament canviant i cada vegada és més tecnològica, i és per això que hem de formar als nostres alumnes en matèries que siguin realment útils pel seu futur. Es tracta d’aprendre bé, d’obtenir coneixement, de desenvolupar potencials des del principi i durant la resta de la seva etapa educativa.

Amb la robòtica, i el seu complement necessari la programació, el nen aprendrà gradualment a organitzar el seu pensament lògic en clau d’un llenguatge estructurat, l’scratch i els seus derivats, cosa que al seu torn li permetrà abordar problemes cada cop més complexos i on el component creatiu va creixent fins a a fer-se inabastable.

A banda d’això l’entorn d’aprenentatge i la metodologia emprada fomenten l’aprenentatge col·laboratiu imprescindible en un món, que sabem, cada cop més «interconnectat».WhatsApp Image 2017-02-09 at 12.25.57

WhatsApp Image 2017-02-09 at 12.27.54Des de l’escola pensem que amb la robòtica els nens desenvolupen el seu talent. Podent arribar a realitzar projectes i a aportar solucions que resulten realment sorprenents als nostres ulls.

És per això que l’escola ha apostat per incloure dins el currículum aquesta branca del coneixement en totes les seves etapes: d’infantil a primària i a la secundària (dins el marc de l’àrea de tecnologia); fent bo aquell eslògan que proposa «one hour of code» . És a dir una hora de codi setmanal per a tots els alumnes.