Go to Top

Arts & Crafts

L´ANGLÈS A INFANTIL: 7 hores setmanals.

En l’etapa del segon cicle de l’educació infantil (p3, p4 i p5),  les assignatures de plàstica, música i psicomotricitat les fem en Anglès. Es tracta de que els alumnes es familiaritzin amb la llegua estrangera i aprofitem aquestes edats perquè els alumnes tenen una gran capacitat per a relacionar i aprendre nous conceptes entre les diferents llengües.

L’objectiu de l’àrea de Música es que tinguin coneixements de l’Anglès en aquesta matèria a través de danses, audicions i cançons. Volem aconseguir que el nen adquireixi per una banda nocions entorn al llenguatge musical i per altra que desenvolupi
l’expressió artística i personal mitjançant el cant i la dansa.

En  plàstica treballem per tal de que els alumnes coneguin el vocabulari propi de la matèria, accions i hàbits. Els nens manipulen i   coneixen les tècniques plàstiques, combinant diferents tipus de materials i, a poc a poc, anar millorant el traç i la polidesa dels seus treballs. És una assignatura en la que es busca l’experimentació i la creativitat.

 

 

La psicomotricitat també la realitzem en Anglès, tant les explicacions com les ordres. És una assignatura en la que pretenem que els nens gaudeixin realitzant activitats alhora que van prenent consciència del seu propi cos i de l’espai. És un moment en el que eduquem en l’expressió corporal i potenciem l’exercici físic a través d’activitats en grup i jocs.

Introduim, doncs, la llengua estrangera en àrees que permeten treballar un vocabulari quotidià i proper a l’infant i assegurar-nos així que l’Anglès esdevingui una llengua vehicular i d’habitual utilització.

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *