Go to Top

La vida social


 L’ESCOLA I LA VIDA SOCIAL

L’escola participa a diferents activitats i actes culturals del nostre poble.

Jornades Esportives: durant el curs escolar els alumnes de 3r a 6è de Primària participen juntament amb altres escoles de Mollet a unes jornades esportives organitzades per l’Ajuntament.

3r:      Iniciació al tennis al Club de Tennis Mollet El Calderí.
4rt: Jornada d’atletisme a partir de jocs d’iniciació i diferents proves atlètiques a les Pistes Municipals d’Atletisme “La Pedra Salvadora”.
:     Cursa d’orientació a Gallecs on es treballarà l’orientació amb plànol.
:   Jocs d’iniciació esportiva i esports alternatius al Complex Esportiu Municipal de Ca n’Arimon.

. Servei a la Comunitat. APS. Hem establert un conveni de col·laboració entre la Residència de gent gran La Immaculada de Mollet del Vallès i la nostra escola. Els nens d’Educació Secundària fan un projecte de servei a la comunitat. Visiten la residència i ofereixen els seu temps i treball i el comparteixen amb els avis. També el dia de la 31ª Edició de La Cursa realitzarem el recapte de sang conjuntament amb el Banc de Teixits i Sang de Barcelona.

Dia internacional de la no violència de gènere: els alumnes de 6è de primària i 4rt d’ESO assistiran a la lectura del manifest contra la violència de gènere que es farà a la plaça de l’Ajuntament.

Consell Municipal dels Infants: És l’òrgan on els infants poden exercir el seu dret a participar, a expressar les seves idees i pensaments i on poden proposar accions concretes per transformar la seva ciutat. Un alumne de 6è de primària, escollit democràticament pels seus companys de classe, en serà el seu representant.

. Teatre. Pastorets. Obra representada pel alumnes de 4rt d´ESO oberta a tothom.

. Solidaritat. Col.laboració amb Càrites Mollet en la recollida d´aliments i amb S.O.S. Àfrica amb la recollida de roba i calçat. Col·laboració amb GAEM per la investigació de l´esclerosi múltiple.

. Cursa Escolar A.E.Anselm Clavé. Aquest any celebrarem la 31a. edició, el dia 5 de Març 2017.

• Dia internacional de la Dansa, les escoles ballen. Els alumnes de 4rt de Primària de totes les escoles de Mollet participen el 29 d’abril de 2015 a la celebració del Dia Internacional de la Dansa, on cada escola ballarà una dansa.

IMG-20150515-WA0004