Go to Top

Dansa

Ballet :

Aquest curs està pensat per a nens de 6 anys. En el curs de primer de ballet clàssic es comença a aprendre les primeres posicions del ballet i la seva nomenclatura, el treball d’equilibri i l’alineació dels peus. Treball tècnic, flexibilitat, col·locació postural i equilibri, i alineació dels peus

Demana Infromació

Dansa Creativa :

Aquest curs està pensat per a nens i nenes d’entre 3 i 5 anys, on exploraran amb el seu cos jugant i divertint-se. El principal objectiu és ampliar les possibilitats del desenvolupament psíquic, motor, emocional i relacional dels nens, en un entorn de llibertat i creativitat on poden provar amb seguretat noves formes de ser i estar. Pricipalment en aquest curs s’endinsaran en el món de la dansa, escoltant les seves necessitats perquè siguin ells mateixos. TREBALL TÈCNIC Exercicis de flexibilitat Primeres postures del ballet Desenvolupament del sistema vestibular. (Equilibri) Estimulació precoç. (Gateig, arrossegar-se, pinça)

Demana Informació

Zumba® Kids & Kids Jr. :

Classe d’exercici cardiovascular, adaptat per a nens d’entre 3 a 6 anys (Zumba Kids Jr.) i d’entre 7 a 12 anys (Zumba Kids). L’objectiu principal és desenvolupar un estil de vida saludable i incorporar l’activitat física de manera divertida.

Demana Informació

Zumba® :

Estas preparat per divertir-te i posar-te en forma? Oblida l’entrenament, deixa’t emportar per la música i posa’t en forma amb els ritmes més exòtics i llatins. És fàcil, efectiu, emocionant i molt, molt addictiu.

Demana Informació